bli en självklar del av vår helhet!

Vi söker ständigt nya medarbetare till alla våra verksamhetsområden.

Som anställd på Swerör är du en del i ett tätt sammansvetsat lag som omfattar hela bolaget. Det spelar ingen roll om du är montör, lagbas, projektledare, ekonomiansvarig, lärling eller VD. Allas arbetsuppgifter är lika viktiga!

Vad blir du motiverad av? Engagemang? Utmaningar? Eget ansvar? Vi jobbar hårt för att skapa en arbetsmiljö där du trivs på dina villkor. Vår uppgift är se till att skapa de förutsättningar som får dig att må som bäst, för att på så sätt inspirera dig att utvecklas.

Som medarbetare hos oss tillvaratas dina spetskompetenser och kvaliteter för att på bästa sätt stärka helheten. Vår lagbredd är vår styrka, och alla är lika viktiga, oavsett position.

We are Swerör!

NYUTEXAMINERAD?

Välkommen till the real deal!

Det finns många goda anledningar för dig att inleda din yrkeskarriär på Swerör. Hos oss får du nämligen arbeta med VVS-installation – på riktigt! Du blir en del i ett dedikerat team med kunskaper som sträcker sig långt utöver själva VVS-arbetet. Dessutom har du möjlighet att bredda dina kunskaper långt utöver det du har utbildat dig till. Du utvecklas som yrkeskvinna/-man, som person, och blir en självklar del av en inspirerande helhet.

LEDIGA TJÄNSTER

HÖR AV DIG!

Du får mer än gärna höra av dig, även om vi inte har några lediga tjänster som passar dig just nu. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med drivet yrkesfolk som vill utvecklas tillsammans med oss.

Skicka din ansökan till: spontanansokan@sweror.se

HUVUDKONTOR

  • Swerör j borg AB
  • Askims Verkstadsväg 7
  • 436 34 Askim
  • Tel 031-301 40 60

FINANSIELL INFORMATION


FÖLJ OSS