vår målbild - ett komplett och fungerande projekt

Swerör är ett installationsbolag med bred kompetens inom värme, vatten, sanitet, ventilation, och kyla. Vi utför både total- och utförandeentreprenader och har bred erfarenhet inom logistik, projektledning och planering. Vi är självklart auktoriserade av Säker Vatten och Heta Arbeten och har svetslicenser för både vitt och svart material.

Vårt jobb är inte klart förrän ALLA är nöjda. Beställare, kommande hyresgäster, byggkollegor, samhället och inte minst vi själva. Som en självklar del av helheten vet vi att allt i ett byggprojekt hänger ihop. Utmana oss. Vi garanterar din nöjdhet!

MEDARBETARE

Vi är ett sammansvetsat och dedikerat team med kunskaper som sträcker sig långt utöver själva VVS-arbetet. Med välbalanserade andelar tjänstemän/ montörer erbjuder vi stora kunskaper inom planering, projektledning och logistik. Du kan lugnt förvissa dig om att varje arbetsmoment sköts av en påläst, intresserad och engagerad yrkesman eller -kvinna. Vi står för ordning och reda! Samtliga montörer och tjänstemän är certifierade inom Säker Vatten och Heta Arbeten. Alla projektledare har godkänd projektledarutbildning, alternativt ingenjörsutbildning.

Vi är Swerörare!

PIE – VÅRT SÄTT ATT ARBETA

Med PIE menar vi att vi ska komma till varje projekt Pålästa, Intresserade och Engagerade. Det spelar ingen roll om åtagandet är stort eller litet. Vi ställer samma krav på våra beställare och samarbetspartners. Innan påbörjat arbete har vi alltid projektgenomgång med vår lagbas där vi i en checklista går igenom projektets handlingar och förutsättningar samt kundens unika behov och förväntningar.

RÄTT DOKUMENTATION I RÄTT TID

Dokumentation är en kvalitetsgaranti. Det handlar om arbetsplatsdokumentationer, kvalitets- och miljödokumentation med tillhörande kontrollplaner, betalningsplaner, försäkringsbevis, och så vidare. Vid ändringar i projekt presenteras allt för platschefen eller ansvarig hos beställaren, i god tid innan beslut. När projektavslut närmar sig sammanställs dokumentationen, relationshandlingar tas fram, drift- och underhållspärmar iordningsställs innan provningar och besiktningar.

Helhetspartner –

för att allt i ett byggprojekt påverkar vartannat

Vi har en mycket bred kunskapsbas inom ett byggprojekts alla delar. Tack vare det här kan vi, med er målbild som kompass, leverera en optimal slutprodukt helt och hållet efter er planering. Med gedigna kunskaper inom logistik, projekt- och arbetsledning tillsammans med lång erfarenhet och mycket goda hantverkskunskaper blir vi en självklar del av helheten.

Vi är en helhetspartner!

STORY

 • 2003

  Swerör grundades av Jonas Borg.

 • 2005

  Bolaget växer och börjar utföra fler omfattande projekt både inom bostadssektorn och den offentliga sektorn. Det var vid den här tiden som ledorden Pålitliga, Intresserade och Engagerade (PIE) började användas. Ord som gäller än idag.

 • 2006 – 2007

  Listan med nöjda kunder blir längre och längre. Kunderna har insett Swerörs kompetenser och större och mer komplexa jobb börjar utföras.

 • 2012
  Vårt första ramavtal tecknas, med JMAB i region väst. Avtalet har förnyats fyra gånger sedan dess.
 • 2018
  DC RÖR AB förvärvas och kompetenskapitalet växer betydligt.
 • 2020
  Rörtech förvärvas, och kunskapskapitalet växer ytterligare.
 • 2021
  Swerör förvärvas av Vestum AB, noterat på Nasdaq Stockholm Main Market. Med en stark ägare i ryggen och ett stort stöd från styrelsenivå fortsätter vi vår positiva tillväxtresa.

HÖR AV DIG TILL OSS!

Behöver du hjälp med något projekt? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig vidare!

031-301 40 60

HUVUDKONTOR

 • Swerör j borg AB
 • Askims Verkstadsväg 7
 • 436 34 Askim
 • Tel 031-301 40 60

FINANSIELL INFORMATION


FÖLJ OSS