en självklar del av helheten

Vad väljer du?

Genom att anlita en helhetsleverantör inom VVS får du kontroll; på arbetet, ekonomin, och i vårt fall, hela projektet. Du behöver inte oroa dig för att kostnaderna ska springa i väg eller att tiden inte ska räcka till. Vi har koll på helheten!

Ring eller maila!

Jag berättar gärna mer om våra erbjudanden inom VVS-installation.

DICK CHRISTENSSON
Avd.chef – Entreprenad
Tel: 031-301 40 67
E-post: dick.christensson@sweror.se

En självklar del av helheten

Med oss får du en slutprodukt som helt och hållet stämmer överens med din målbild. Och mer därtill. Som helhetsleverantör har vi förståelse för alla processer inom ditt projekt, vilket leder till att inte bara VVS-installationen fungerar bättre. Hela projektet gynnas.

Ge dig själv tillgång till gedigna kunskaper inom logistik, projekt- och arbetsledning samt en lång erfarenhet och mycket goda hantverkskunskaper, allt i samma paket.

Välj Swerör som din helhetspartner!

Vi har full koll på allt, och mer därtill.

INSTALLATION

Swerör utför installationer för värme, vatten, sanitet, ventilation och kyla, antingen i form av totalentreprenad enligt ABT06 eller som utförandeentreprenad enligt AB04, i både fastpris- och partneringprojekt. Du kan alltid räkna med ett helhjärtat engagemang och en kvalitetssäkrad standard på utförandet, helt utefter er målbild.

VÄRME/SANITET

För oss handlar varje VS-uppdrag om att tänka större. Vare sig det rör sig om installation av värme- eller sanitetssystem, ser vi till att allt löper friktionsfritt och installeras enligt alla gällande lagar och normer. Vi är självklart auktoriserade av Säker Vatten och Heta Arbeten och har svetslicenser för både vitt och svart material.

KYLA

Kylanläggningar har ett mycket brett funktionsområde, exempelvis hålla rätt temperatur på kontoret eller hindra servrar från att överhettas. Oavsett vad, så ska allt fungera till en sa liten energiåtgång som möjligt. Vi har alla kompetenser som krävs för att säkerställa kylfunktionen i både större och mindre projekt. Berätta för oss om din målbild så gör vi verklighet av den.

KALKYL

Kostnaden för varje projekt varierar beroende pa storlek, metoder, material, m.m. Som helhetspartner kan vi i ett tidigt stadie definiera de mest kostnadseffektiva lösningarna och därmed säkerställa en entreprenad som håller budget, vilket i sin tur ger ett smidigt och tryggt utfört arbete. Vi utför alla slags kalkyler och kostnadsberäkningar för alla typer av projekt.

Är det dags för projektstart? Hör av dig!

Vi blir partnern som får helheten att fungera från start.

HUVUDKONTOR

  • Swerör j borg AB
  • Askims Verkstadsväg 7
  • 436 34 Askim
  • Tel 031-301 40 60

FINANSIELL INFORMATION


FÖLJ OSS